Tylko dobre
perspektywy! studiuj u nas

II KONFERENCJA ZDROWA OPOLSZCZYZNA

16.12.2016 w auli Politechniki Opolskiej przy ul. Mikołajczyka 16 z inicjatywy studentów Technologii Żywności Politechniki Opolskiej, członków koła naukowego ŻUBR odbyła się II edycja konferencji Zdrowa Opolszczyzna. Konferencja odbywała się pod Honorowym Patronatem Rektorów obu Uczelni.

Przedstawiciele Wydziału Dietetyki - zarówno pracownicy, jak i studenci aktywnie uczestniczyli w tym wydarzeniu. Referaty wygłosili dr Magdalena Golachowska oraz mgr Paweł Szewczyk, w sesji konkursowej - dr Agata Mroczek - studentka Dietetyki.

Dziękujemy organizatorom - dr Dominice Matuszek, oraz mgr Joannie Moczko (także studentce na naszym Wydziale) za zaproszenie

 

 

Licznik wizyt na stronie: 273
Opublikował: Bartosz Komuszyński   |  Data publikacji: 31-03-2017 11:16
Modyfikował: Marcin Gajda   |  Data modyfikacji: 08-06-2017 09:27

Na skróty

×

Wyszukaj w serwisie

×

Zapisz się do Newslettera